Sausio 23-iąją Panevėžio gamtos mokykloje svečiavosi maisto kokybės ir saugos specialistė Asta Kairiūkštė, kuri papasakojo mokiniams apie jaunimo tarpe populiariausių maisto produktų sudėtis, supažindino su etikečių ženklinimu ir pamokė, kaip reikėtų jas taisyklingai skaityti. Mokymai rengti, siekiant gilinti mokinių žinias apie sveikatai palankų maistą bei formuoti sveikos gyvensenos įgūdžius.
Gamtos mokyklos būrelio „Žalieji atradimai“ ir Panevėžio „Ąžuolo“ progimnazijos 7c kl. mokiniai diskutavo, buvo smalsūs, aktyvūs, klausė, domėjosi. Tai rodo, jog jaunimui rūpi, ką jie dedasi į savo lėkštę.

Dovilė Šablinskienė,
Panevežio gamtos mokyklos metodininkė